043 308 8350 info@mosatech.nl

34 woningen Parkzijde te Utrecht

34 woningen Parkzijde te Utrecht

Het plan Hoge Weide – Leidsche Rijn bestaat 34 energieneutrale eengezinswoningenwoningen. De woningen zijn gesitueerd in Hoge Weide aan de westkant van de Leidsche Rijn. Het betreft drie- en vier verdiepingshoge woningen.

Mosatech Prefab is betrokken geweest bij de engineering van de prefab wanden van de casco’s. Zowel voor het rekentechnische als het tekentechnische deel heeft Mosatech Prefab zorg gedragen. De wanden gelegen boven de uitbouwen, aan de achterzijde van de woningen, zijn als wandligger uitgevoerd. De geprefabriceerde wanden zijn uitgevoerd met een groot aantal inbouwdelen. Onder andere schroefhulzen ter bevestiging van de kozijnen. Elektra, hijsankers, klemstrips, boutankers, bevestiging t.b.v stijgerwerk, inkassingen, ed. Deze wijze van prefab bouwen resulteert een hogere bouwsnelheid.

Bij dit project heeft Mosatech Prefab naast productietekeningen Unicam/Unitek bestanden aan de fabriek aangeleverd. Door het uitlezen van deze Unicam/Unitek bestanden kunnen, in de fabriek door middel van een laser/printer, de inbouwdelen worden aangetekend op de productietafel. Dit leidt tot een hogere productiesnelheid en lagere faalkosten. Daarnaast heeft Mosatech Prefab bepaalde dingen uitgezocht omtrent automatisering.

 

 

 

Skills

Posted on

April 22, 2020